Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Gościnny U SOWY

Adres obiektu Leśna 10, 57-320 Polanica-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
4.6
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.7
Wyżywienie 3.7
Lokalizacja 4.8
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 4.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

ANIA iKAZIK z Łodzi
Dodano: 2017-12-31
Pobyt od: 2017-12-21 do 2017-12-28 IP: xx.7.141.214
 
 
   

Byliśmy w Domu "U SOWY" piaty raz i zawsze jesteśmy zachwyceni wspaniałym wypoczynkiem w pięknej okolicy. Szczególnie pragniemy podziękować gospodyni Pani EWIE za przemiłą atmosferę domową, wielką dbałość o gości, czystość i poczucie komfortu związanego z pobytem. Wybieramy się ponownie w 2018 r na Święta Bożego Narodzenia z nadzieją na urocze spędzenie czasu na wędrówki po okolicznych trasach górskich szlaków. Pozdrawiamy serdecznie, ANIA i KAZIK z Łodzi


 
 

Róża i Władysław
Dodano: 2016-08-16
Pobyt od: 2016-07-23 do 2016-08-08 IP: xx.18.243.177
 
 
  

To był nasz kolejny w komfortowych warunkach wypoczynek "U Sowy" . Zawdzięczamy go właścicielom państwu Sowom a w szczególności zarządzającej nim Pani Ewie. jak zawsze zaradna, pogodna, traktująca wszystkich gości z ogromna życzliwością. Potrafi pomóc w rozwiązywaniu najtrudniejszych problemów. To sprawia, że wciąż do Domu Gościnnego U Sowy wraca i to nie tylko my. Z całego serca dziękujemy ! Tak trzymać Pani Ewo ! Róża i Władysław oraz syn i synowa


 
 

Jurek
Dodano: 2014-06-05
Pobyt od: 2014-05-26 do 2014-06-04 IP: xx.26.132.167
 
 
    

Wspaniały obiekt , bardzo dobra lokalizacja , cisza , spokój , przytulnie i bezpiecznie . Bardzo miła gospodyni Pani Ewa bardzo sympatyczna i uprzejma , kulturalna i taktowna . Pokoje ładne obszerne z łazienkami . Pomieszczenie z aneksem wyposażony FUL. Co tu dużo mówić na ocenę do 5-ciu daje 10-ięć . Pozdrawiam serdecznie JUREK


 
 

Dagmara
Dodano: 2014-05-04
Pobyt od: 2014-05-01 do 2014-05-04
 
 
    

Kolejna majówka w pensjonacie (czyściutkim,cieplutkim położonym nad parkiem zdrojowym)-zaliczona na piątkę z wielkim plusem.Pani Ewa jak zawsze na stanowisku by sprostać naszym życzeniom.Polecam sami zobaczcie !!!


 
 

wanda &krzysztof
Dodano: 2013-05-05
Pobyt od: 2013-04-20 do 2013-04-30
 
 
    

Polecamy serdecznie Pensjonat u Sowy wszystkim pragnącym ciszy i spokoju!!! Świetna lokalizacja, estetyczne wnętrza, znakomicie zaopatrzona kuchnia. Warunki adekwatne do ceny, a przede wszystkim znakomita Pani Ewa, która pełni honory Pani Domu z należytą starannością, dbając o każdego gościa, zachowując przy tym niebywałą kulturę i takt. Zawsze dyspozycyjna i skłonna do spełniania życzeń gości. Bardzo dziękujemy za miło spędzone ostatnio 10 dni w cudnej atmosferze, zwłaszcza Pani Ewie, która czujnie starała się sprostać naszym oczekiwaniom, włącznie z uruchomieniem sauny. Sauna jeszcze nowa, więc szczególnie zachęcamy gości Pensjonatu do korzystania! Gościliśmy już po raz drugi, wiemy na pewno, że powrócimy do tego miłego, atrakcyjnego miejsca Przesyłamy serdeczności Pani Ewie i dziękujemy za mile spędzony czas U SOWY! Wanda & Krzysztof z Gdańska


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie