Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Gościnny U SOWY

Adres obiektu Leśna 10, 57-320 Polanica-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
4.6
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.7
Wyżywienie 3.7
Lokalizacja 4.8
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 4.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

JUREK
Dodano: 2017-04-04
Pobyt od: 2017-07-07 do 2017-07-21 IP: xx.114.91.201
 
 
   

Witam , Mamy 2017 r i zamierzam odwiedzić w okresie letnim Polanicę Zdój no i z pewnością zamieszkam w Domu Gościnnym u SOWY . Byłem tam już kilka krotnie i stwierdzam , że SOWA to jest to czego wszyscy oczekują . Pod każdym względem uważam , że SOWA spełnia wszystkie wymagania. Obiekt wspaniały , polecam ........... aby tylko pogoda dopisała . Pozdrawiam , miłą , sympatyczną gospodynię Panią EWĘ .......do rychłego zobaczenia JUREK


 
 

Róża i Władysław
Dodano: 2016-08-16
Pobyt od: 2016-07-23 do 2016-08-08 IP: xx.18.243.177
 
 
  

To był nasz kolejny w komfortowych warunkach wypoczynek "U Sowy" . Zawdzięczamy go właścicielom państwu Sowom a w szczególności zarządzającej nim Pani Ewie. jak zawsze zaradna, pogodna, traktująca wszystkich gości z ogromna życzliwością. Potrafi pomóc w rozwiązywaniu najtrudniejszych problemów. To sprawia, że wciąż do Domu Gościnnego U Sowy wraca i to nie tylko my. Z całego serca dziękujemy ! Tak trzymać Pani Ewo ! Róża i Władysław oraz syn i synowa


 
 

Jurek
Dodano: 2014-06-05
Pobyt od: 2014-05-26 do 2014-06-04 IP: xx.26.132.167
 
 
    

Wspaniały obiekt , bardzo dobra lokalizacja , cisza , spokój , przytulnie i bezpiecznie . Bardzo miła gospodyni Pani Ewa bardzo sympatyczna i uprzejma , kulturalna i taktowna . Pokoje ładne obszerne z łazienkami . Pomieszczenie z aneksem wyposażony FUL. Co tu dużo mówić na ocenę do 5-ciu daje 10-ięć . Pozdrawiam serdecznie JUREK


 
 

Marzena i Olek
Dodano: 2014-05-30
Pobyt od: 2014-05-22 do 2014-05-27
 
 
    

Polecam dom gościnny " U Sowy"ze względu na usytuowanie w pobliżu parku zdrojowego, super warunki mieszkaniowe oraz przemiłą gospodynię domu- Panią Ewę, która służy dobrą radą i uśmiechem.


 
 

Z.Grzesik
Dodano: 2013-11-12
Pobyt od: 2013-11-10 do 2013-11-11
 
 
    

Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami,świetne warunki oraz ogrom informacji dla turysty w żółtej lekturze do poduszki.Przesympatyczna pani gospodyni.Pozdrawiamy.


 
 

Waldemar &Dorota
Dodano: 2013-08-14
Pobyt od: 2013-07-16 do 2013-07-24
 
 
   

Dobre miejsce na wypoczynek dla całej rodziny.Gorąco polecamy


 
 

wanda &krzysztof
Dodano: 2013-05-05
Pobyt od: 2013-04-20 do 2013-04-30
 
 
    

Polecamy serdecznie Pensjonat u Sowy wszystkim pragnącym ciszy i spokoju!!! Świetna lokalizacja, estetyczne wnętrza, znakomicie zaopatrzona kuchnia. Warunki adekwatne do ceny, a przede wszystkim znakomita Pani Ewa, która pełni honory Pani Domu z należytą starannością, dbając o każdego gościa, zachowując przy tym niebywałą kulturę i takt. Zawsze dyspozycyjna i skłonna do spełniania życzeń gości. Bardzo dziękujemy za miło spędzone ostatnio 10 dni w cudnej atmosferze, zwłaszcza Pani Ewie, która czujnie starała się sprostać naszym oczekiwaniom, włącznie z uruchomieniem sauny. Sauna jeszcze nowa, więc szczególnie zachęcamy gości Pensjonatu do korzystania! Gościliśmy już po raz drugi, wiemy na pewno, że powrócimy do tego miłego, atrakcyjnego miejsca Przesyłamy serdeczności Pani Ewie i dziękujemy za mile spędzony czas U SOWY! Wanda & Krzysztof z Gdańska


 
 

Alina
Dodano: 2012-11-26
Pobyt od: 2012-11-23 do 2012-11-25
 
 
  

Polecam! Właśnie spędziłam U Sowy kilka dni. Mimo, że jest listopad pobyt uważam za bardzo udany. Złożyła się na to między innymi atmosfera i super warunki panujące w domu. Wszystko zgodne z opisem. Trafiłam tutaj pierwszy raz a, że od czasu do czasu wyjeżdżam więc na pewno tam wrócę i polecam. Pozdrawiam serdecznie p. Kingę i pozostałych domowników.


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie