Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Gościnny U SOWY

Adres obiektu Leśna 10, 57-320 Polanica-Zdrój
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 14 opinii
4.5
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.7
Wyżywienie 3.7
Lokalizacja 4.8
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 19

 
 

JUREK
Dodano: 2017-04-04
Pobyt od: 2017-07-07 do 2017-07-21 IP: xx.114.91.201
 
 
   

Witam , Mamy 2017 r i zamierzam odwiedzić w okresie letnim Polanicę Zdój no i z pewnością zamieszkam w Domu Gościnnym u SOWY . Byłem tam już kilka krotnie i stwierdzam , że SOWA to jest to czego wszyscy oczekują . Pod każdym względem uważam , że SOWA spełnia wszystkie wymagania. Obiekt wspaniały , polecam ........... aby tylko pogoda dopisała . Pozdrawiam , miłą , sympatyczną gospodynię Panią EWĘ .......do rychłego zobaczenia JUREK


 
 

Róża i Władysław
Dodano: 2016-08-16
Pobyt od: 2016-07-23 do 2016-08-08 IP: xx.18.243.177
 
 
  

To był nasz kolejny w komfortowych warunkach wypoczynek "U Sowy" . Zawdzięczamy go właścicielom państwu Sowom a w szczególności zarządzającej nim Pani Ewie. jak zawsze zaradna, pogodna, traktująca wszystkich gości z ogromna życzliwością. Potrafi pomóc w rozwiązywaniu najtrudniejszych problemów. To sprawia, że wciąż do Domu Gościnnego U Sowy wraca i to nie tylko my. Z całego serca dziękujemy ! Tak trzymać Pani Ewo ! Róża i Władysław oraz syn i synowa


 
 

Elżbieta z Wrocławia
Dodano: 2016-08-03
Pobyt od: 2016-07-24 do 2016-07-31 IP: xx.31.214.1
 
 
   

Sam dom położony jest blisko parku tak więc i do centrum to tylko kilka minut. W ośrodku czysto. Dogodny dostęp do kuchni i przestrzennej jadalni. Duży parking. Jedyny mankament to brak na terenie miejsca do posiedzenia zrobienia grila itd,.Ogólnie polecam to miejsce.


 
 

Maryś
Dodano: 2014-11-12
Pobyt od: 2014-11-11 do 2014-11-12
 
 
 

Właśnie z żoną wróciliśmy z Polanicy..Nocowaliśmy w pensjonacie u Sowy..Obiekt super obsługa super miejsce parkingowe super wszędzie blisko..polecam jak najbardziej


 
 

Elżbieta i Adam
Dodano: 2014-07-02
Pobyt od: 2014-06-21 do 2014-06-29 IP: xx.23.51.40
 
 
 

Obiekt bardzo ładny z dużym parkingiem wokół cisza tylko słychać piękny śpiew ptaków. Pokoje bardzo czyściutkie i przytulne. Kuchnia wzorowa, wyposażenie idealne.Bardzo miła atmosfera i sympatyczna pani domu.Pozdrawiamy panią Ewę i panią Dorotkę.Zachęcamy do pobytu w tym pensjonacie bo my chętnie tam powrócimy. Elżbieta i Adam


 
 

Jurek
Dodano: 2014-06-05
Pobyt od: 2014-05-26 do 2014-06-04 IP: xx.26.132.167
 
 
    

Wspaniały obiekt , bardzo dobra lokalizacja , cisza , spokój , przytulnie i bezpiecznie . Bardzo miła gospodyni Pani Ewa bardzo sympatyczna i uprzejma , kulturalna i taktowna . Pokoje ładne obszerne z łazienkami . Pomieszczenie z aneksem wyposażony FUL. Co tu dużo mówić na ocenę do 5-ciu daje 10-ięć . Pozdrawiam serdecznie JUREK


 
 

Marzena i Olek
Dodano: 2014-05-30
Pobyt od: 2014-05-22 do 2014-05-27
 
 
    

Polecam dom gościnny " U Sowy"ze względu na usytuowanie w pobliżu parku zdrojowego, super warunki mieszkaniowe oraz przemiłą gospodynię domu- Panią Ewę, która służy dobrą radą i uśmiechem.


 
 

Dagmara
Dodano: 2014-05-04
Pobyt od: 2014-05-01 do 2014-05-04
 
 
    

Kolejna majówka w pensjonacie (czyściutkim,cieplutkim położonym nad parkiem zdrojowym)-zaliczona na piątkę z wielkim plusem.Pani Ewa jak zawsze na stanowisku by sprostać naszym życzeniom.Polecam sami zobaczcie !!!


 
 

Z.Grzesik
Dodano: 2013-11-12
Pobyt od: 2013-11-10 do 2013-11-11
 
 
    

Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami,świetne warunki oraz ogrom informacji dla turysty w żółtej lekturze do poduszki.Przesympatyczna pani gospodyni.Pozdrawiamy.


 
 

Waldemar &Dorota
Dodano: 2013-08-14
Pobyt od: 2013-07-16 do 2013-07-24
 
 
   

Dobre miejsce na wypoczynek dla całej rodziny.Gorąco polecamy


Opinie 1-10 z 19

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie