Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Dom Gościnny U SOWY

Adres obiektu Leśna 10, 57-320 Polanica-Zdrój
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 14 opinii
4.5
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.7
Wyżywienie 3.7
Lokalizacja 4.8
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 22

 
 

Waldemar &Dorota
Dodano: 2013-08-14
Pobyt od: 2013-07-16 do 2013-07-24
 
 
   

Dobre miejsce na wypoczynek dla całej rodziny.Gorąco polecamy


 
 

wanda &krzysztof
Dodano: 2013-05-05
Pobyt od: 2013-04-20 do 2013-04-30
 
 
    

Polecamy serdecznie Pensjonat u Sowy wszystkim pragnącym ciszy i spokoju!!! Świetna lokalizacja, estetyczne wnętrza, znakomicie zaopatrzona kuchnia. Warunki adekwatne do ceny, a przede wszystkim znakomita Pani Ewa, która pełni honory Pani Domu z należytą starannością, dbając o każdego gościa, zachowując przy tym niebywałą kulturę i takt. Zawsze dyspozycyjna i skłonna do spełniania życzeń gości. Bardzo dziękujemy za miło spędzone ostatnio 10 dni w cudnej atmosferze, zwłaszcza Pani Ewie, która czujnie starała się sprostać naszym oczekiwaniom, włącznie z uruchomieniem sauny. Sauna jeszcze nowa, więc szczególnie zachęcamy gości Pensjonatu do korzystania! Gościliśmy już po raz drugi, wiemy na pewno, że powrócimy do tego miłego, atrakcyjnego miejsca Przesyłamy serdeczności Pani Ewie i dziękujemy za mile spędzony czas U SOWY! Wanda & Krzysztof z Gdańska


 
 

Majka
Dodano: 2013-04-01
Pobyt od: 2013-03-30 do 2013-04-01
 
 
 

Nie polecam!!! Szczegolnie ostatnie pietro bez cieplej wody w lazience. O umyciu glowy nie ma mowy!!Niestety bylismy tam az dwie noce. Nigdy tam juz nie bedziemy nocowac gdy bedziemy odwiedzac moja mame w Polanicy, a szkoda. Majka


 
 

Alina
Dodano: 2012-11-26
Pobyt od: 2012-11-23 do 2012-11-25
 
 
  

Polecam! Właśnie spędziłam U Sowy kilka dni. Mimo, że jest listopad pobyt uważam za bardzo udany. Złożyła się na to między innymi atmosfera i super warunki panujące w domu. Wszystko zgodne z opisem. Trafiłam tutaj pierwszy raz a, że od czasu do czasu wyjeżdżam więc na pewno tam wrócę i polecam. Pozdrawiam serdecznie p. Kingę i pozostałych domowników.


 
Mirkowie z Wrocławia
Dodano: 2011-12-04
Pobyt od: 2009-12-30 do 2011-01-02
 

Wielokrotnie bywaliśmy i z przyjemnością bywamy w Domu u Sowy (prywatnie i z grupą). Zawsze miło, kulturalnie, czysto i bezpiecznie. Panie Gospodynie są uprzejme, pomocne i dyskretne. Ceny, za dobrze wyposażony pokój z łazienką, są umiarkowane. Dużym plusem jest dobrze wyposażona, ogólnie dostępna kuchnia (na wyposażeniu: lodówki, kuchenka, garnki, naczynia, sztućce i podstawowe akcesoria kuchenne). W pokoju jest do dyspozycji czajnik - poranna kawa nie wymaga biegania do kuchni:). Bardzo dobre położenie - wszędzie blisko :), szczególnie do parku zdrojowego. Jeśli ktoś nie ma ochoty sam przygotowywać posiłku, ma minutę spacerku do restauracji w "Naszym domu" (sprawdzone) i chwilę dłużej do innych. Praktycznie wejścia na wszystkie szlaki są "obok" :). Do tego możliwość korzystania z sauny na miejscu - to kolejny atut.


 
Katharrina
Dodano: 2011-10-04
Pobyt od: 2010-12-27 do 2011-01-02
 

Polecam!!! W pensjonacie czysto i bezpiecznie, cieplutko. Gospodynie sympatyczne i nie narzucajace się. Już planujemy kolejny pobyt "u Sowy" poczas tegorocznego Sylwestra.


 
Kinga Kręciwilk
Dodano: 2011-03-07
Pobyt od: 2009-12-14 do 2011-03-21
 

Też mogę szczerze polecić o to miejsce. Czysto o schludnie:) Nawet dostaliśmy pokój większy ze względu na długi pobyt:) Szczerze polecam. Na pewno jeszcze tam wrócę. Podpiszę się imieniem i nawiskiem by uwiarygodnić komentarz.


 
j.j
Dodano: 2009-09-08
 

Byliśmy jedną noc i jesteśmy bardzo zadowoleni, jeszcze tam zawitamy


 
Sylwia i Paweł
Dodano: 2009-05-04
 

Gorąco polecamy. Ciekawa spokojna okolica, czysto, przytulnie, bezpieczny parking, przystępne ceny. Ocena: bardzo dobra.


 
M.R.P.
Dodano: 2009-01-17
 

Już z jakąś tradycją od kilku lat latem bywamy w tym bardzo miłym Pensjonacie z tak uprzejmą i sympatyczną GOSPODYNIĄ. Jeszcze nieraz pewnie tam zagościmy. Z cała satyswakcją innym ten Pensjonat polecamy. M.R.P. ze Szczecina.


Opinie 11-20 z 22

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie