Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Gościnny U SOWY

Adres obiektu Leśna 10, 57-320 Polanica-Zdrój
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 14 opinii
4.5
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.7
Wyżywienie 3.7
Lokalizacja 4.8
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 22

 
 

JUREK
Dodano: 2017-04-04
Pobyt od: 2017-07-07 do 2017-07-21 IP: xx.114.91.201
 
 
   

Witam , Mamy 2017 r i zamierzam odwiedzić w okresie letnim Polanicę Zdój no i z pewnością zamieszkam w Domu Gościnnym u SOWY . Byłem tam już kilka krotnie i stwierdzam , że SOWA to jest to czego wszyscy oczekują . Pod każdym względem uważam , że SOWA spełnia wszystkie wymagania. Obiekt wspaniały , polecam ........... aby tylko pogoda dopisała . Pozdrawiam , miłą , sympatyczną gospodynię Panią EWĘ .......do rychłego zobaczenia JUREK


 
 

Róża i Władysław
Dodano: 2016-08-16
Pobyt od: 2016-07-23 do 2016-08-08 IP: xx.18.243.177
 
 
  

To był nasz kolejny w komfortowych warunkach wypoczynek "U Sowy" . Zawdzięczamy go właścicielom państwu Sowom a w szczególności zarządzającej nim Pani Ewie. jak zawsze zaradna, pogodna, traktująca wszystkich gości z ogromna życzliwością. Potrafi pomóc w rozwiązywaniu najtrudniejszych problemów. To sprawia, że wciąż do Domu Gościnnego U Sowy wraca i to nie tylko my. Z całego serca dziękujemy ! Tak trzymać Pani Ewo ! Róża i Władysław oraz syn i synowa


 
 

Elżbieta z Wrocławia
Dodano: 2016-08-03
Pobyt od: 2016-07-24 do 2016-07-31 IP: xx.31.214.1
 
 
   

Sam dom położony jest blisko parku tak więc i do centrum to tylko kilka minut. W ośrodku czysto. Dogodny dostęp do kuchni i przestrzennej jadalni. Duży parking. Jedyny mankament to brak na terenie miejsca do posiedzenia zrobienia grila itd,.Ogólnie polecam to miejsce.


 
 

Marysia
Dodano: 2016-04-03
Pobyt od: 2016-03-26 do 2016-04-25 IP: xx.178.122.34
 
 
 

Niestety, zasugerowaliśmy się pozytywnymi opiniami i chcieliśmy przyjemnie i rodzinnie spędzić w tym pensjonacie Święta. Na sam pensjonat nie narzekamy, ale niestety nie budynek i wyposażenie, a ludzie decydują o miejscu i wrażeniach, które nam pozostały. No cóż, właściciele to ludzie młodzi i nastawieni wyłącznie na zysk, a goście, których przyjmują, to najlepiej, żeby zaraz po 22 poszli spać, bo przeszkadzają. Chcieliśmy spędzić w tym miejscu rodzinne Święta, ale okazuje się, że już kilka minut po 22 nie można w ogóle rozmawiać, bo przeszkadza się właścicielom, którzy na wynajmie zarabiają. Byłoby zrozumiałe, gdyby ktoś uciszał ludzi balangujących, hałasujących, którzy przeszkadzają innym gościom. Ale sytuacja, w której punkt 22.00 właściciele zlecają swojej pracownicy, żeby szła zakazać jakichkolwiek rozmów gościom, bo wybiła 22, to już jest nieeleganckie. Wydaje mi się, że spora część opinii tu zamieszczonych, jest wpisana przez samych właścicieli.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-04-03 19:09:55
Z pewnością spotkali Państwo naszą rodzinę , my jako właściciele spędzaliśmy święta nad morzem. Na naszej stronie internetowej jest napisany przez nas przewodnik mogą Państwo zobaczyć jak wyglądamy naprawdę. Nie zasługujemy wiec na opinię zamieszczoną powyżej. Jeśli chodzi o naszą pracownicę jej zadaniem jest dbać o atmosferę wszystkich gości. Nie było nas przy tym, wiec nie odniesiemy się do tej wyjątkowej, w naszym mniemaniu, sytuacji. Co do wpisów ani jednego nie napisaliśmy sami, a daty są takie same, ponieważ zależą od momentu zawiedzenia opinii gości przez administratora. Odpowiadamy za budynek i naszych ludzi, dlatego jeśli poczuli się Państwo niekomfortowo pozostaje nam tylko przeprosić.
 
 

Maryś
Dodano: 2014-11-12
Pobyt od: 2014-11-11 do 2014-11-12
 
 
 

Właśnie z żoną wróciliśmy z Polanicy..Nocowaliśmy w pensjonacie u Sowy..Obiekt super obsługa super miejsce parkingowe super wszędzie blisko..polecam jak najbardziej


 
 

Elżbieta i Adam
Dodano: 2014-07-02
Pobyt od: 2014-06-21 do 2014-06-29 IP: xx.23.51.40
 
 
 

Obiekt bardzo ładny z dużym parkingiem wokół cisza tylko słychać piękny śpiew ptaków. Pokoje bardzo czyściutkie i przytulne. Kuchnia wzorowa, wyposażenie idealne.Bardzo miła atmosfera i sympatyczna pani domu.Pozdrawiamy panią Ewę i panią Dorotkę.Zachęcamy do pobytu w tym pensjonacie bo my chętnie tam powrócimy. Elżbieta i Adam


 
 

Jurek
Dodano: 2014-06-05
Pobyt od: 2014-05-26 do 2014-06-04 IP: xx.26.132.167
 
 
    

Wspaniały obiekt , bardzo dobra lokalizacja , cisza , spokój , przytulnie i bezpiecznie . Bardzo miła gospodyni Pani Ewa bardzo sympatyczna i uprzejma , kulturalna i taktowna . Pokoje ładne obszerne z łazienkami . Pomieszczenie z aneksem wyposażony FUL. Co tu dużo mówić na ocenę do 5-ciu daje 10-ięć . Pozdrawiam serdecznie JUREK


 
 

Marzena i Olek
Dodano: 2014-05-30
Pobyt od: 2014-05-22 do 2014-05-27
 
 
    

Polecam dom gościnny " U Sowy"ze względu na usytuowanie w pobliżu parku zdrojowego, super warunki mieszkaniowe oraz przemiłą gospodynię domu- Panią Ewę, która służy dobrą radą i uśmiechem.


 
 

Dagmara
Dodano: 2014-05-04
Pobyt od: 2014-05-01 do 2014-05-04
 
 
    

Kolejna majówka w pensjonacie (czyściutkim,cieplutkim położonym nad parkiem zdrojowym)-zaliczona na piątkę z wielkim plusem.Pani Ewa jak zawsze na stanowisku by sprostać naszym życzeniom.Polecam sami zobaczcie !!!


 
 

Z.Grzesik
Dodano: 2013-11-12
Pobyt od: 2013-11-10 do 2013-11-11
 
 
    

Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami,świetne warunki oraz ogrom informacji dla turysty w żółtej lekturze do poduszki.Przesympatyczna pani gospodyni.Pozdrawiamy.


Opinie 1-10 z 22

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie