Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Gościnny U SOWY

Adres obiektu Leśna 10, 57-320 Polanica-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 14 opinii
4.5
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.7
Wyżywienie 3.7
Lokalizacja 4.8
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 14

 
 

Elżbieta z Wrocławia
Dodano: 2016-08-03
Pobyt od: 2016-07-24 do 2016-07-31 IP: xx.31.214.1
 
 
   

Sam dom położony jest blisko parku tak więc i do centrum to tylko kilka minut. W ośrodku czysto. Dogodny dostęp do kuchni i przestrzennej jadalni. Duży parking. Jedyny mankament to brak na terenie miejsca do posiedzenia zrobienia grila itd,.Ogólnie polecam to miejsce.


 
 

Elżbieta i Adam
Dodano: 2014-07-02
Pobyt od: 2014-06-21 do 2014-06-29 IP: xx.23.51.40
 
 
 

Obiekt bardzo ładny z dużym parkingiem wokół cisza tylko słychać piękny śpiew ptaków. Pokoje bardzo czyściutkie i przytulne. Kuchnia wzorowa, wyposażenie idealne.Bardzo miła atmosfera i sympatyczna pani domu.Pozdrawiamy panią Ewę i panią Dorotkę.Zachęcamy do pobytu w tym pensjonacie bo my chętnie tam powrócimy. Elżbieta i Adam


 
 

Jurek
Dodano: 2014-06-05
Pobyt od: 2014-05-26 do 2014-06-04 IP: xx.26.132.167
 
 
    

Wspaniały obiekt , bardzo dobra lokalizacja , cisza , spokój , przytulnie i bezpiecznie . Bardzo miła gospodyni Pani Ewa bardzo sympatyczna i uprzejma , kulturalna i taktowna . Pokoje ładne obszerne z łazienkami . Pomieszczenie z aneksem wyposażony FUL. Co tu dużo mówić na ocenę do 5-ciu daje 10-ięć . Pozdrawiam serdecznie JUREK


 
 

Marzena i Olek
Dodano: 2014-05-30
Pobyt od: 2014-05-22 do 2014-05-27
 
 
    

Polecam dom gościnny " U Sowy"ze względu na usytuowanie w pobliżu parku zdrojowego, super warunki mieszkaniowe oraz przemiłą gospodynię domu- Panią Ewę, która służy dobrą radą i uśmiechem.


 
 

Z.Grzesik
Dodano: 2013-11-12
Pobyt od: 2013-11-10 do 2013-11-11
 
 
    

Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami,świetne warunki oraz ogrom informacji dla turysty w żółtej lekturze do poduszki.Przesympatyczna pani gospodyni.Pozdrawiamy.


 
 

wanda &krzysztof
Dodano: 2013-05-05
Pobyt od: 2013-04-20 do 2013-04-30
 
 
    

Polecamy serdecznie Pensjonat u Sowy wszystkim pragnącym ciszy i spokoju!!! Świetna lokalizacja, estetyczne wnętrza, znakomicie zaopatrzona kuchnia. Warunki adekwatne do ceny, a przede wszystkim znakomita Pani Ewa, która pełni honory Pani Domu z należytą starannością, dbając o każdego gościa, zachowując przy tym niebywałą kulturę i takt. Zawsze dyspozycyjna i skłonna do spełniania życzeń gości. Bardzo dziękujemy za miło spędzone ostatnio 10 dni w cudnej atmosferze, zwłaszcza Pani Ewie, która czujnie starała się sprostać naszym oczekiwaniom, włącznie z uruchomieniem sauny. Sauna jeszcze nowa, więc szczególnie zachęcamy gości Pensjonatu do korzystania! Gościliśmy już po raz drugi, wiemy na pewno, że powrócimy do tego miłego, atrakcyjnego miejsca Przesyłamy serdeczności Pani Ewie i dziękujemy za mile spędzony czas U SOWY! Wanda & Krzysztof z Gdańska


 
 

Majka
Dodano: 2013-04-01
Pobyt od: 2013-03-30 do 2013-04-01
 
 
 

Nie polecam!!! Szczegolnie ostatnie pietro bez cieplej wody w lazience. O umyciu glowy nie ma mowy!!Niestety bylismy tam az dwie noce. Nigdy tam juz nie bedziemy nocowac gdy bedziemy odwiedzac moja mame w Polanicy, a szkoda. Majka


 
 

Alina
Dodano: 2012-11-26
Pobyt od: 2012-11-23 do 2012-11-25
 
 
  

Polecam! Właśnie spędziłam U Sowy kilka dni. Mimo, że jest listopad pobyt uważam za bardzo udany. Złożyła się na to między innymi atmosfera i super warunki panujące w domu. Wszystko zgodne z opisem. Trafiłam tutaj pierwszy raz a, że od czasu do czasu wyjeżdżam więc na pewno tam wrócę i polecam. Pozdrawiam serdecznie p. Kingę i pozostałych domowników.


 
Mirkowie z Wrocławia
Dodano: 2011-12-04
Pobyt od: 2009-12-30 do 2011-01-02
 

Wielokrotnie bywaliśmy i z przyjemnością bywamy w Domu u Sowy (prywatnie i z grupą). Zawsze miło, kulturalnie, czysto i bezpiecznie. Panie Gospodynie są uprzejme, pomocne i dyskretne. Ceny, za dobrze wyposażony pokój z łazienką, są umiarkowane. Dużym plusem jest dobrze wyposażona, ogólnie dostępna kuchnia (na wyposażeniu: lodówki, kuchenka, garnki, naczynia, sztućce i podstawowe akcesoria kuchenne). W pokoju jest do dyspozycji czajnik - poranna kawa nie wymaga biegania do kuchni:). Bardzo dobre położenie - wszędzie blisko :), szczególnie do parku zdrojowego. Jeśli ktoś nie ma ochoty sam przygotowywać posiłku, ma minutę spacerku do restauracji w "Naszym domu" (sprawdzone) i chwilę dłużej do innych. Praktycznie wejścia na wszystkie szlaki są "obok" :). Do tego możliwość korzystania z sauny na miejscu - to kolejny atut.


 
Katharrina
Dodano: 2011-10-04
Pobyt od: 2010-12-27 do 2011-01-02
 

Polecam!!! W pensjonacie czysto i bezpiecznie, cieplutko. Gospodynie sympatyczne i nie narzucajace się. Już planujemy kolejny pobyt "u Sowy" poczas tegorocznego Sylwestra.


Opinie 1-10 z 14

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie