Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom Gościnny U SOWY

Adres obiektu Leśna 10, 57-320 Polanica-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 14 opinii
4.5
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.7
Wyżywienie 3.7
Lokalizacja 4.8
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Elżbieta z Wrocławia
Dodano: 2016-08-03
Pobyt od: 2016-07-24 do 2016-07-31 IP: xx.31.214.1
 
 
   

Sam dom położony jest blisko parku tak więc i do centrum to tylko kilka minut. W ośrodku czysto. Dogodny dostęp do kuchni i przestrzennej jadalni. Duży parking. Jedyny mankament to brak na terenie miejsca do posiedzenia zrobienia grila itd,.Ogólnie polecam to miejsce.


 
 

Maryś
Dodano: 2014-11-12
Pobyt od: 2014-11-11 do 2014-11-12
 
 
 

Właśnie z żoną wróciliśmy z Polanicy..Nocowaliśmy w pensjonacie u Sowy..Obiekt super obsługa super miejsce parkingowe super wszędzie blisko..polecam jak najbardziej


 
 

Elżbieta i Adam
Dodano: 2014-07-02
Pobyt od: 2014-06-21 do 2014-06-29 IP: xx.23.51.40
 
 
 

Obiekt bardzo ładny z dużym parkingiem wokół cisza tylko słychać piękny śpiew ptaków. Pokoje bardzo czyściutkie i przytulne. Kuchnia wzorowa, wyposażenie idealne.Bardzo miła atmosfera i sympatyczna pani domu.Pozdrawiamy panią Ewę i panią Dorotkę.Zachęcamy do pobytu w tym pensjonacie bo my chętnie tam powrócimy. Elżbieta i Adam


 
 

Jurek
Dodano: 2014-06-05
Pobyt od: 2014-05-26 do 2014-06-04 IP: xx.26.132.167
 
 
    

Wspaniały obiekt , bardzo dobra lokalizacja , cisza , spokój , przytulnie i bezpiecznie . Bardzo miła gospodyni Pani Ewa bardzo sympatyczna i uprzejma , kulturalna i taktowna . Pokoje ładne obszerne z łazienkami . Pomieszczenie z aneksem wyposażony FUL. Co tu dużo mówić na ocenę do 5-ciu daje 10-ięć . Pozdrawiam serdecznie JUREK


 
 

wanda &krzysztof
Dodano: 2013-05-05
Pobyt od: 2013-04-20 do 2013-04-30
 
 
    

Polecamy serdecznie Pensjonat u Sowy wszystkim pragnącym ciszy i spokoju!!! Świetna lokalizacja, estetyczne wnętrza, znakomicie zaopatrzona kuchnia. Warunki adekwatne do ceny, a przede wszystkim znakomita Pani Ewa, która pełni honory Pani Domu z należytą starannością, dbając o każdego gościa, zachowując przy tym niebywałą kulturę i takt. Zawsze dyspozycyjna i skłonna do spełniania życzeń gości. Bardzo dziękujemy za miło spędzone ostatnio 10 dni w cudnej atmosferze, zwłaszcza Pani Ewie, która czujnie starała się sprostać naszym oczekiwaniom, włącznie z uruchomieniem sauny. Sauna jeszcze nowa, więc szczególnie zachęcamy gości Pensjonatu do korzystania! Gościliśmy już po raz drugi, wiemy na pewno, że powrócimy do tego miłego, atrakcyjnego miejsca Przesyłamy serdeczności Pani Ewie i dziękujemy za mile spędzony czas U SOWY! Wanda & Krzysztof z Gdańska


 
Mirkowie z Wrocławia
Dodano: 2011-12-04
Pobyt od: 2009-12-30 do 2011-01-02
 

Wielokrotnie bywaliśmy i z przyjemnością bywamy w Domu u Sowy (prywatnie i z grupą). Zawsze miło, kulturalnie, czysto i bezpiecznie. Panie Gospodynie są uprzejme, pomocne i dyskretne. Ceny, za dobrze wyposażony pokój z łazienką, są umiarkowane. Dużym plusem jest dobrze wyposażona, ogólnie dostępna kuchnia (na wyposażeniu: lodówki, kuchenka, garnki, naczynia, sztućce i podstawowe akcesoria kuchenne). W pokoju jest do dyspozycji czajnik - poranna kawa nie wymaga biegania do kuchni:). Bardzo dobre położenie - wszędzie blisko :), szczególnie do parku zdrojowego. Jeśli ktoś nie ma ochoty sam przygotowywać posiłku, ma minutę spacerku do restauracji w "Naszym domu" (sprawdzone) i chwilę dłużej do innych. Praktycznie wejścia na wszystkie szlaki są "obok" :). Do tego możliwość korzystania z sauny na miejscu - to kolejny atut.


 
Sylwia i Paweł
Dodano: 2009-05-04
 

Gorąco polecamy. Ciekawa spokojna okolica, czysto, przytulnie, bezpieczny parking, przystępne ceny. Ocena: bardzo dobra.


 
Często tam bywam
Dodano: 2008-11-25
 

Bardzo Sympatyczny pensjonat ! Bardzo czysto !!! Sympatyczna obsługa , miejsce na auto, niedrogo ! Wszedzie blisko . Zdecydowanie POLECAM !


 
Romson
Dodano: 2008-08-24
 

Właśnie stamtąd wróciliśmy, jesteśmy bardzo zadowoleni - budynek, pokoje z łazienkami, wyposażenie, miejsce na auto - wszystko na piątkę z plusem, wszędzie blisko, ceny przyzwoite :-) Polecamy Polanicę, a w szczególności Dom u Sowy!


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie